Víc, než je zvykem...

Polední menu

Specialita týdne

19. 2. – 23. 2. 2018

Vietnamská bageta Bánh Mí /kuřecí. maso/ (1,3,6,11) 104,-
Králičí stehno sous-vide na rozmarýnu a česneku, pečené brambory (1) 129,-

 

Polední menu
Pondělí - 19. 02. Polévka: Krupicová s pažitkou a vejcem (1,3,9) - Vepřová kotleta na hříbkách, dušená rýže, kompot (1) - 86 Kuřecí prso na paprice, semolinové těstoviny (1,3,7) - 86 Krkovička marinovaná ve francouzské hořčici a medu, šťouch. brambory (1,10) - 119
Úterý - 20. 02. Polévka: Kroupová s bramborem (1,9) - Chilli con Carne, Zetíkův chléb (1,6) - 86 Selská vepřová plec se zelím, bramborový knedlík (1,3,12) - 86 Hovězí hrudí na kořenové zelenině s dušenou rýží (1) - 119
Středa - 21. 02. Polévka: Kvasnicová (1,9) - Vepřové žebírko po balkánsku (česnek, rajče, balkánský sýr), dušená rýže (1,7) - 86 Smetanové francouzské brambory, okurek (1,3,7,12) - 86 Dušené hovězí na česneku, listový špenát, bramborový knedlík (1,3,7) - 119
Čtvrtek - 22. 02. Polévka: Kapustová (1,9) - Zapečené palačinky s tvarohem a pudinkem (1,3,7) - 86 Masové kuličky s rajčatovou omáčkou, těstoviny (1,3,9) - 86 Marinovaný kuřecí steak, vařený brambor, obloha (1,6,10) - 119
Pátek - 23. 02. Polévka: Cibulačka s opečeným chlebem (1) - Bramborová roláda plněná uzeným masem, dušené hlávkové zelí (1,3) - 86 Kuřecí špalíčky ve slaninovém kabátku, bulgur (1) - 86 Pečený nakládaný bůček, křenová omáčka, vařené brambory (1,7) - 119
Sobota - 24. 02. Pro tento den není vyplněno žádné polední menu.
Neděle - 25. 02. Pro tento den není vyplněno žádné polední menu.

Seznam alergenů je k dispozici na vyžádání u obsluhy.

Specialita týdne jsou minutky, doba přípravy cca 20 minut.

Naši partneři